Спроба відправки Уряду у відставку є політичною, - Максим Бурбак (відео)
четвер, 30 травня 2019, 14:31

Бажання відправити Уряд у відставку носить суто політичний характер.

Про це під час спілкування з журналістами в кулуарах парламенту після спроби відставки Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана сказав керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Вважаю, що це питання стало вже політичним. Під час виступу з трибуни багато депутатів критикували Уряд, щоб здобути політичні рейтинги для перемоги на виборах. Але ті ж самі критикани по п'ятницях стоять біля ложі Уряду зі своїми зверненнями", - зазначив він.

Максим Бурбак наголосив, що за відставку Прем'єр-міністра не знайшлося й 100 голосів, тому що депутати розуміють небезпеку створення вакууму влади.

"Це показово, що не назбиралося й 100 голосів. Тому що депутати усвідомлюють, що парламент практично розпущений і депутати пішли на вибори. Не можна створити хаос, не можна, щоб виконавча гілка влади була обезголовлена і Уряд не працював", - наголосив керівник фракції.

Він підкреслив, що Уряду Гройсмана є за що подякувати. Зокрема, за те, що за три роки його роботи країна продовжувала здійснювати реформи.

"Я особисто хочу подякувати Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману за те, що він три роки продовжував той курс реформ, який був розпочатий у 2014 році Урядом Арсенія Яценюка. Ми всі разом у цьому залі приймали необхідні законопроекти: по децентралізації влади і створенню ОТГ, створення "Нової української школи", виділення 5% ВВП на фінансування заходів з безпеки і національної оборони, феноменальні обсяги будівництва доріг і багато-багато іншого. Ми спільно - і депутати, і Уряд - робили все, щоб Україна крокувала шляхом реформ", - резюмував керівник фракції "Народний фронт". 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua