Спроби дестабілізації роботи парламенту можуть завадити прийняттю закону про Донбас, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 17 жовтня 2017, 17:44

Спроби зірвати роботу парламенту можуть завадити прийняти законопроект про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях, який парламент прийняв у першому читанні.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Спроба внести деструктив у роботу парламенту також можуть завадити нам ухвалити в цілому законопроект 7163 - про законодавче встановлення факту російської агресії на Донбасі і визнання тимчасової окупації ОРДЛО", - наголосив керівник фракції.

"Народний фронт" не дасть поховати цей законопроект. Найближчим часом ми повинні його доопрацьовувати і проголосувати", - наголосив він.

Максим Бурбак також додав, що на вимогу "Народного фронту" у законопроекті відсутнє посилання на Мінські домовленості.

"Ми не дамо легалізувати у вітчизняному законодавстві Мінські угоди",  - підкреслив він.

Керівник фракції також наголосив на необхідності голосування за законопроект про запровадження візового режиму з Росією і введення кримінальної відповідальності за порушення українського кордону.

"В парламенті залежалося рішення про візовий режим з Російською Федерацією. Необхідно законодавчо закріплювати кримінальну відповідальність за незаконний перетин державного кордону", - наголосив Бурбак. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua