США будуть посилювати підтримку України, - Павло Унгурян
понеділок, 15 жовтня 2018, 18:31

Сполучені Штати Америки посилюватимуть підтримку України на міжнародній арені та очікують від неї внутрішніх перетворень.

Про це повідомив народний депутат фракції "Народний фронт" Павло Унгурян після зустрічі з віце-президентом США Майклом Пенсом та іншими представниками американського політикуму.

"Нинішнє керівництво Сполучених Штатів чітко артикулює свою позицію щодо всебічної підтримки України як в політичній, так і в економічній площині. У той же час американські партнери уважно стежать за тим, як в Україні відбуваються реформи. Вочевидь, саме цей важіль має призвести до більш глибокої взаємодії між нашими державами", - сказав Унгурян, коментуючи результати зустрічей з американськими можновладцями під час свого робочого візиту до США.

Окрім перемовин з Пенсом, також були проведені зустрічі з представницею Республіканської партії США Ніккі Хейлі, яка донедавна представляла США в ООН, сенатором США від штату Монтана Стівом Дейнсом, конгресменом від Техасу Пітом Сешнсом, спеціальним послом США з питань релігійної свободи Семом Браунбеком та керівниками багатьох авторитетних неурядових організацій.

За словами Унгуряна, головними темами проведених зустрічей та перемовин було продовження підтримки України з боку США у військовій сфері, залучення інвестицій до української економіки та захист українців, що проживають на тимчасово окупованих територіях. Окремо торкалися питання релігійного життя України та подальшої долі Томосу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua