Створення ОТГ сприятиме вирішенню проблеми з відходами на Тернопільщині, – Роман Заставний
середа, 4 квітня 2018, 15:47

Створення ОТГ сприятиме вирішенню проблеми з відходами на Тернопільщині, заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Роман Заставний в ході круглого столу за участю парламентаріїв, місцевої влади та громадських організацій, де обговорили питання будівництва сміттєпереробної лінії та заводу на території області.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, депутат зазначив, що станом на сьогодні ще не всі представники громадськості готові спільно вирішувати проблему утилізації відходів у Тернопільській області.

«Проте маємо й позитивний приклад, як от в місті Теребовля, де вже багато років успішно функціонує підприємство з переробки сміття. Сподіваюся, що зі створенням об’єднаних громад їхні представники візьмуться за утилізацію твердих побутових відходів та співфінансування проектів інвесторів у цій сфері», – зазначив представник «Народного фронту».

За інформацією прес-служби, у Тернополі вже кілька років немає офіційного паспортизованого сміттєзвалища. Збудувати завод складно у зв’язку з небажанням тієї чи іншої громади виділяти під нього землю. Тож обласна влада вже до травня презентує комплексну програму утилізації відходів в області.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua