Створення єдиної бази споживачів газу дозволить припинити корупційні схеми, - Тетяна Чорновол (відео)
понеділок, 22 травня 2017, 13:29

Парламент має терміново ухвалити законопроект про створення єдиної бази споживачів газу, аби уникнути корупційних схем на користь газових олігархів.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань національної безпеки та оборони Тетяна Чорновол під час засідання Погоджувальної ради.

"Я звертаюся до Комітету паливно-енергетичного комплексу та керівництва Верховної Ради щодо законопроектів №6391 та №6391а. Це законопроекти стосовно створення єдиної альтернативної бази споживачів газу. Це дуже актуальне і термінове питання, бо за короткий період система облгазів заборгувала "Нафтогазу" 28 мільярдів гривень. Посилаються на те, що це борги населення, хоча насправді - це наслідки бартерних схем", - повідомила народний депутат.

"Єдиний варіант все це зупинити - ухвалення єдиної бази абонентів. Є альтернативний законопроект. Ми - команда авторів, готові зняти свій варіант на користь кабмінівського. Дуже важливо це зробити, бо ми знаємо, хто стоїть за системою облгазів та не можемо допустити, аби ця людина могла собі дозволити заробляти в Україні мільярди на найкращих адвокатів світу", - резюмувала Тетяна Чорновол.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua