Очікуємо, що субсидії оформлять 4,7 мільйона домогосподарств, – Арсеній Яценюк (відео)
вівторок, 8 вересня 2015, 15:17

У змінах до Державного бюджету пропонується виділити додатково  56 мільйонів гривень для доплат соціальним працівникам, які задіяні в процесі оформлення субсидій і на яких зараз іде неймовірно велике навантаження,  - повідомив Прем'єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у вівторок, 8 вересня, під час розширеного засідання Уряду за участі Президента України Петра Порошенка та Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Він зазначив, що до процесу оформлення субсидій залучена «Укрпошта». Ця установа, за словами Арсенія Яценюка, «виділила 2 мільйона гривень на преміальний фонд для своїх працівників, які допомагають нам оформляти субсидії».

Глава Уряду також підкреслив, що торік субсидії отримували 450 тисяч домогосподарств, а в цьому році – вже 2,7 мільйона: «Ми очікуємо, що ще мінімум 2 мільйона домогосподарств прийдуть оформляти субсидії».

У бюджеті для забезпечення субсидіями передбачено 24,5 мільярда гривень, нагадав він.

Ще 5,9 мільярда гривень передбачено в змінах до Державного бюджету на компенсацію різниці в тарифах: «Курс долара виріс на початку поточного року, а тарифи не були підняті. Держава взяла на себе компенсацію різниці в тарифах у зв’язку з ростом курсу долара».

«Ми напрацювали систему, яка дасть можливість скомпенсувати людям втрати», - додав Глава Уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua