Світ має продовжити політичний та економічний тиск на Росію, - Георгій Логвинський (відео)
п’ятниця, 16 грудня 2016, 12:15

Україна повинна постійно вимагати від світового співтовариства продовжити та посилити санкції, політичний та економічний тиск на Російську Федерацію з метою припинення військової агресії та звільнення усіх українських заручників та військовополонених.

Про це заявив заступник голови Постійної делегації у ПАРЄ, представник фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський в ефірі одного з телеканалів.

"Наша перемога полягає в тому, що ми маємо бути сильними у всьому: у перемовинах, у можливості тиску. Тільки через санкції – політичні та економічні – ми зможемо домогтися перемоги та результатів, у тому числі і з заручниками", - наголосив народний депутат.

За словами Георгія Логвинського, сьогодні Україна має "знайти метод для кожного питання, де оптимальним чином ми могли б захистити інтереси країни".

Так, він нагадав, що представники української делегації в ПАРЄ кожного разу вносять до резолюцій організації імена заручників та військовополонених, яких утримує Російська Федерація.

Крім того, на думку народного депутата, Україна повинна мати чіткий план дій щодо тиску на Росію, в тому числі з вимогою звільнити наших громадян.

За його словами, такими діями можуть бути, зокрема, вимога перекрити рахунки російських банків у США, відключити їх від системи SWIFT тощо.

"Наші депутати їздять по усім країнам для того, щоб продовжити санкції. Сьогодні Андрій Левус від фракції "Народний фронт" поїхав до США, Мустафа Джемільов їздить у Туреччину. "Народний фронт" вважає, що єдиний шлях – це посилення санкцій та тиску на Росію. Вони бояться тиску як політичного, так і іншого. Тому лише шляхом економічного та політичного тиску на Росію вона буде повертати наших громадян, а не торгувати ними",  - резюмував Георгій Логвинський. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua