Світлана Войцеховська: Верховна Рада має невідкладно розглянути подання Генпрокурора про позбавлення Клюєва недоторканності
п’ятниця, 29 травня 2015, 19:24

Фракція "Народний фронт" наполягає на тому, щоб невідкладно винести на розгляд Верховної Ради подання Генеральної прокуратури про позбавлення депутатської недоторканності екс-регіонала Сергія Клюєва.

Про це повідомила народний депутат Світлана Войцеховська.

За її словами, сьогодні відбулося засідання Регламентного комітету з цього питання, де було ухвалене рішення направити подання про зняття недоторканності з Клюєва голові Верховної Ради Володимиру Гройсману.

Натомість члени комітету від "Народного фронту" Ірина Єфремова і Світлана Войцеховська висловили окрему думку, яка полягає у тому, що подання про зняття недоторканності потрібно одразу винести на розгляд парламенту, який і ухвалює остаточне рішення.

"Ми наполягали на тому, що питання достатньо досліджене, вмотивоване і потрібно підтримати подання Генпрокурора і внести це питання на розгляд зали", - наголосила Войцеховська.

Вона зазначила, що фракція "Народний фронт" послідовно відстоювала цю позицію, у тому числі під час вчорашнього засідання Комітету.

За її словами, сьогоднішнє рішення Регламентного комітету означає, що тепер вирішувати, чи виносити в сесійну залу на голосування подання про позбавлення недоторканності Сергія Клюєва буде спікер парламенту.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua