Тарас Кремінь: МОН під керівництвом Лілії Гриневич збільшило державне фінансування шкільних автобусів
четвер, 1 вересня 2016, 11:55

Народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, голова парламентського підкомітету з питань освіти і науки Тарас Кремінь заявив, що збільшення бюджетного фінансування на придбання шкільних автобусів, запроваджене міністром освіти і науки Лілією Гриневич, дозволило значно економити кошти місцевих бюджетів.

Про це повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації «Народного фронту» в четвер, 1 вересня.

«Якщо попередній міністр запропонував фінансування шкільних автобусів на рівні 50 на 50, тобто навпіл з боку міністерства і місцевих бюджетів, то Лілія Гриневич, прийшовши на посаду міністра, запропонувала зовсім іншу пропорцію - 70 на 30», - зазначив депутат під час передачі 27 шкільних автобусів районам Миколаївської області.

«Це, фактично, сьогодні дозволяє економити місцеві бюджети на закупівлю шкільних автобусів, в той же час – це збільшує можливість для придбання комп’ютерів і всього іншого матеріального устаткування, для придбання мультимедійного обладнання для наших шкіл, для придбання класів хімії та фізики, для переведення наших газових котельнь на енергозабезпечення. І це, власне, один з тих плюсів, який дозволяє заощаджувати кошти та спрямовувати їх розвиток», - додав депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua