Тарас Кремінь: Необхідно розблокувати виплати зарплат лікарям та медикам на територіях, де вводився воєнний стан (відео)
четвер, 28 лютого 2019, 12:52

Парламент має розблокувати виплати зарплат освітянам та лікарям на територіях, де було тимчасово введено воєнний стан (законопроект №9476).

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Тарас Кремінь на брифінгу у парламенті.

"Цим законопроектом уряд пропонує внести зміни до держаного бюджету і відновити фінансування бюджетників 10 областей України, на території яких 23 грудня 2018 року мали відбутися вибори до ОТГ", - повідомив народний депутат.

За словами Кременя, через непроведення виборів до ОТГ у зв’язку із оголошенням воєнного стану не було розподілено кошти медичної та освітньої субвенцій. І як наслідок, лікарі та освітяни уже два місяці - це і Південь, і Захід, і Схід та Північний Схід - залишаються без виплати заробітної плати.

"Є шанс сьогодні розглянути цей законопроект не лише у першому читанні, а й проголосувати як закон. Ми віримо, що парламент знайде сили підтримати тих людей, від яких залежать наші зміни - це наші освітяни та наші медики", - підсумував представник "Народного фронту". 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua