Тарас Кремінь: Реформа освіти має всі шанси стати найуспішнішою (відео)
вівторок, 5 вересня 2017, 13:21

Освітня реформа вирішить питання матеріального забезпечення українських шкіл і педагогів та дозволить підвищити рівень знань учнів.

Про це сказав народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань науки і освіти Тарас Кремінь на брифінгу в парламенті.

"Сьогоднішній розгляд реформи освіти нашими колегами по парламенту буде позначений бажанням започаткувати новий освітній простір, піти назустріч викликам суспільства і підтримати одну із найуспішніших реформ", - заявив Кремінь.

"Я вважаю, що освітня реформа має допомогти десяткам мільйонів українців, починаючи від найменших і тих, хто працює у школі. Хто займається підвищенням кваліфікації, хто сьогодні на інклюзивній формі навчання. Хто перебуває на окупованих територіях і повернеться в лоно української держави. Допомогти їм бути сильнішими і кращими", - наголосив народний депутат.

Член Комітету з питань науки і освіти підкреслив, що освітня реформа має підвищити компетентність учителів та учнів, вирішити питання матеріально-технічної та методичної баз.

"Зрозуміло, що реформа неможлива без фінансового забезпечення наших реформ. Тому мені віриться, що підтриманий Радою національних реформ, КМУ, нашим комітетом, Міністерством освіти і науки законопроект отримає максимальну кількість голосів", - резюмував Тарас Кремінь.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua