Тарас Кремінь: Робота Кабміну – це спільна коаліційна діяльність (відео)
понеділок, 15 лютого 2016, 11:35

Діяльність Кабінету міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком – це результат спільної діяльності коаліційного Уряду.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Тарас Кремінь в ефірі Миколаївської ОДТРК, повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації, в понеділок, 15 лютого.

«Діяльність Кабміну на чолі з Арсенієм Яценюком – це результат спільної діяльності коаліційного Уряду. Друге: Прем’єр-міністр залежить і від Президента, і від більшості у парламенті. Мені здалося, що у 2015 році цей баланс утримати вдалося. По-третє, звіт Уряду – це пряме виконання того плану дій Уряду, який було затверджено у 2014 році», - пояснив Тарас Кремінь.

Він нагадав, що 16 лютого Кабінет міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком будуть звітувати перед Верховною Радою України.

«Електронний варіант звіту розісланий, він є у відкритому доступі на сайті Кабінету міністрів України. З ним може ознайомитися кожен громадянин», - додав представник «Народного фронту».

За його словами, основні завдання, які стояли перед коаліцією, виконано: збережено стабільність в Україні, прийнято бюджет на 2016 рік, значно збільшився ВВП на підтримку ЗСУ, розпочаті реформи у всіх галузях.

«Як голова підкомітету комітету освіти та науки можу звітувати про те, що прийняті надзвичайно важливі закони. В тому числі про наукову і науково-технічну діяльність. Це як ковток повітря для наших науковців», - зазначив Тарас Кремінь.

«Арсеній Яценюк запропонував внести зміни до коаліційної угоди в частині переліку основних заходів, які будуть додаватися, з чітким визначенням дат, на які вони будуть реалізовані. Є близько 100 законопроектів, які будуть прийняті найближчим часом. І вони будуть спрямовані на поліпшення тих чи інших секторів нашої діяльності. Повторюю ще раз: Кабінет міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком – це гарантія та запорука стабільності в країні і це перспектива, що і в 2016 році в нас буде надзвичайно велика міжнародна підтримка і, звичайно в нас буде внутрішній баланс сил», - резюмував депутат «Народного фронту».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua