Представники "Народного фронту" допомогли видати книгу миколаївського АТОвця Геннадія Молчанова
неділя, 11 листопада 2018, 13:22

Народні депутати фракції "Народний фронт" Тарас Кремінь та Ігор Бриченко відвідали презентацію роману "Перемир’я", що відбулась у бібліотеці ім. М. Кропивницького в Миколаєві.

Вони особисто привітати автора і друга Геннадія Молчанова зі знаковою подією та зазначили, що видавництво книг авторів-очевидців подій на сході України має бути пріоритетом для держави.

Ці книги, зазначили представники "Народного фронту", – є літописом трагічних і водночас героїчних подій сьогодення України і мають бути представлені не лише у бібліотеках та книжкових крамницях, а й у шкільній програмі.

Автор книги Геннадій Молчанов пішов на фронт добровольцем у 55 років. Воював мінометником у складі 93 ОМБР "Холодний Яр" в селищі Піски. Після демобілізації взявся за написання роману "Перемиря" - "хорошої книги про хороших людей", як зазначає він сам.

Книга вдалась, але фінансування для її видання в області не знайшлось. І тоді на допомогу прийшли друзі – народні депутати Тарас Кремінь та Ігор Бриченко, які й профінансували друк накладу у видавництві "Іліон", що вже не вперше видає книги про російсьо-українську війну, у тому числі й за підтримки депутатів-народнофронтівців.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua