Тарас Кремінь зустрівся з педагогічним колективом Коробочкінського НВК на Харківщині (фото)
четвер, 14 лютого 2019, 13:53

Народний депутат фракції "Народний фронт", голова підкомітету з питань загальної середньої освіти Тарас Кремінь провів робочу зустріч з педагогічним колективом Коробочкінського навчально-виховного комплексу на Чугуївщині (Харківська область).

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, під час заходу відбулося обговорення нагальних питань реформування середньої освіти, особливості підготовки до цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання, питання якості вимірювання знань. Тарас Кремінь наголосив, що надважливою проблемою сьогодні є відірваність освіти від виробничого процесу.

Також було підняте питання підвищення соціального захисту вчителів та мотивації молодих педагогів. Важливо відзначити, що в Коробочкінському НВК працює молодь, яка бачить своє майбутнє в освіті.

У свою чергу Тарас Кремінь розповів про систему підтримки та мотивації молодих учителів. Зокрема, про постанову про підтримку молодих вчителів, які готові працювати та вже працюють на селі, яка є ініціативою "Народного фронту".

Особливу увагу Тарас Кремінь зосередив на особливостях підтримки освітян в системі врядування об`єднаних територіальних громад. Розповів також, як в рамках ОТГ може здійснюватися додаткова підтримка вчителів та навів вдалий досвід інших областей.

Парламентарій презентував учасникам зустрічі ще одну ініціативу "Народного фронту" – створення Асоціації молодих учителів. Він розповів, як на рівні ОТГ можна створити таке об’єднання.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua