Телепростір необхідно захистити від антиукраїнських провокацій та “гебельсівських” пропагандистів, - Микола Княжицький (відео)
понеділок, 4 грудня 2017, 13:39

Верховна Рада має провести слухання з питань інформаційної безпеки для того, щоб захистити телевізійний простір від антиукраїнських провокацій та “гебельсівських” пропагандистів.

Про це заявив голова Комітету ВР з питань культури та духовності, представник фракції “Народний фронт” Микола Княжицький під час засідання Погоджувальної ради.

Він нагадав, що на минулому тижні народний депутат, представник фракції “Опозиційний блок” Євген Мураєв в ефірі власного телеканалу заявив, що “Революція Гідності була державним переворотом”, що викликало велике обурення як більшості учасників тієї дискусії, так і громадськості. У результаті таких антидержавних та антиукраїнських заяв нещодавно цей телеканал був заблокований невідомими особами, що, на думку Княжицького, перетворило канал на жертву.

При цьому Микола Княжицький наголосив, що очолюваний ним комітет, так само як Комітет ВР з питань свободи слова та інформаційної політики, який очолює заступник керівника фракції “Народний фронт” Вікторія Сюмар, “виступають проти будь-якого блокування і тиску на засоби масової інформації”.

“Але разом з тим ми переконані, що потрібно в парламенті провести слухання з питань інформаційної безпеки. Бо ми маємо безліч органів, які за це відповідають – і Міністерство інформації, і Держтелерадіо, і Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення. Натомість досі український ефір абсолютно незахищений від антиукраїнських провокацій, від того, щоб люди, які зневажають українські цінності, українську культуру, продовжували пропагувати свою точку зору. Ми абсолютно переконані, що це потрібно негайно припинити”, - заявив Микола Княжицький.

Резюмуючи, представник фракції “Народний фронт” закликав колег по парламенту “не брати участь в шоу антиукраїнських пропагандистів на “гебельсівських” каналах, щоб власноруч не легітимізувати їх діяльність”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua