Тетяна Чорновол: Замість боротьби з контрабандою голова Донецької ОДА вдався до безпідставних звинувачень на адресу Уряду
понеділок, 8 червня 2015, 15:09

 

Замість того, щоб протидіяти потокам контрабанди з окупованих територій Донбасу і вирішувати проблеми області, голова місцевої облдержадміністрації Олександр Кіхтенко вдався до безпідставних звинувачень на адресу Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

Про це заявила народний депутат фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол, коментуючи інтерв’ю голови ОДА одному з видань.

Вона наголосила, що звинуваченнями на адресу Уряду Кіхтенко намагається виправдатись за незадовільну роботу на своїй посаді.

Тетяна Чорновол підкреслила, що наразі з контрольованих сепаратистами територій Донецької області йде величезний потік контрабанди.

За її словами, вугілля, яке вивозиться з цих території, мало б, принаймні, постачатися до державної компанії «Центренерго».

«Але «Центренерго» зараз порожнє і абсолютно не готове до зимового періоду. Натомість величезна контрабанда спрямована на експорт і, звичайно, Главу Уряду непокоїть те, що пан Кіхтенко ніяк з цим не бореться», - сказала народний депутат.

«Арсеній Яценюк як Прем’єр, який опікується питанням доходів державного бюджету, жодним чином не може миритися з таким станом речей», - додала вона.

Тетяна Чорновол підкреслила, що замість того, щоб вирішувати ці питання в інтересах держави, Олександр Кіхтенко спробував завдати удар на випередження, звинувативши в усьому уряд і Арсенія Яценюка.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua