Тетяна Чорновол : Майже $2 млрд арештованих активів Януковича мають піти на озброєння армії (відео)
субота, 27 лютого 2016, 23:54

Майже $2 млрд арештованих активів Віктора Януковича мають бути повернуті до Державного бюджету України та скеровані на озброєння  української армії.

Про це заявила представник фракції «Народний фронт», член Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Тетяна Чорновол 26 лютого під час ефіру на «5 каналі».

«Я хочу нагадати, що в цьому році ті кошти, які мають йти на озброєння української армії, це арештовані активи Януковича – майже $2 млрд, які треба направити до Державного бюджету України», - підкреслила вона.

Чорновол зазначила, що не дивлячись на те, що активи Януковича вже давно арештовані, вони до цих пір не можуть бути конфісковані українською державою через відсутність необхідного законодавства. Саме з цією метою члени фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол та Андрій Тетерук розробили проект закону про особливий режим спеціальної конфіскації майна (№3025), який дозволить повернути активи Януковича до Державного бюджету України. Однак по сьогоднішній день цей законопроект навіть ще не був внесений на розгляд до сесійної зали. 

«Я не хочу зараз говорити про велику політику, я хочу говорити про конкретні речі. Ми прагнемо реформи? Тоді давайте, народні депутати, підтримайте законопроект про повернення арештованих активів Януковича до Державного бюджету України», - наголосила народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua