Тетяна Чорновол: Псевдопатріоти перешкодили спецконфіскації коштів Януковича на користь армії (відео)
вівторок, 20 вересня 2016, 13:48

Питання фінансування потреб оборони на 2017 рік ще вивчається, однак, воно має бути не менше, ніж минулого року.

Про це заявила народний депутат фракції “Народний фронт”, член Комітету з питань національної безпеки та оборони Тетяна Чорновол у коментарях журналістам.

“У нас на кожного військовослужбовця річний бюджет був $6,7 тисяч. Це з усім - зарплата, харчування, це зброя від стрілкової до тяжкої, включаючи ППО. В США, для прикладу, ця сума на одного солдата становить $250 тисяч, у Росії - $73 тисячі. У нас же в умовах війни - всього $6,7 тисяч. Це надзвичайно низько”, - повідомила Чорновол.

“Ми всі знаємо, як певні псевдоантикорупціонери і псевдопатріоти перешкодили вливанню арештованих коштів Януковича до бюджету та армії. Насправді, це була величезна державна зрада, бо усі говорять що ми багато коштів даємо ЗСУ, а насправді все це неправда”, - додала член “Народного фронту”.

Тетяна Чорновол також нагадала, як активний опонент ухвалення закону про спецконфіскацію, один з членів групи «Єврооптимісти» вийшов в ефір каналу "112 Україна" і записав собі в перемоги те, що не допустив проходження законопроекту в парламенті, аби $1,5 млрд потрапили до бюджету України.

“Мені байдуже, яка була у нього аргументація. Мені байдужа аргументація ворога і зрадника України”, - резюмувала Чорновол.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua