Тетяна Чорновол: Телегенічні піарники мають голосувати за спецконфіскацію, а не піаритись на Авдіївці (відео)
вівторок, 7 лютого 2017, 17:59

Окремі народні депутати мають підтримати армію голосуванням у четвер закону про спецконфіскацію коштів Януковича, а не робити рейтинги на нашій армії, яка обороняє Авдіївку.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт" Тетяна Чорновол у своєму виступі з трибуни парламенту.

"Я хочу зауважити, що в Авдіївці воює армія. Це ій велика дяка за захист України. Це робить армія, а не народні депутати", - заявила представник "Народного фронту".

"Мені дуже гидко, що на Авдіївці піаряться народні депутати. Не просто народні депутати, а депутати, які не голосували за бюджет, за фінансування цієї армії, яка воює. Піаряться депутати, які не голосували і блокували спецконфіскацію, яка повинна була дати кошти на роботу оборонних заводів, що роблять зброю для армії, яка воює", - наголосила народний депутат.

"Я зауважу, що ці народні депутати на цілий рік позбавили роботи оборонні заводи. Тому, шановні телегенічні піарники, я вас дуже прошу: проголосуйте в четвер за спецконфіскацію і покажіть, що ви на стороні правди, на стороні держави Україна, а не піаритеся. Слава армії, слава Україні, слава Героям!", - підсумувала Чорновол у своєму виступі. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua