Тетяна Чорновол: Я доведу у суді, що Іванющенко причетний до фінансування сепаратизму (відео)
вівторок, 10 травня 2016, 17:44

Народний депутат фракції "Народний фронт" Тетяна Чорновол готова іти до суду та доводити правомірність своєї інформації щодо сприяння Юрієм Іванющенком організації та фінансування сепаратистських рухів на Донбасі.

Про це вона заявила під час інтерв'ю журналістам, коментуючи позов Іванющенка проти неї до Печерського суду.

"Насправді я дуже задоволена, що можу знову підняти питання про те, що Юрій Іванющенко фінансував сепаратизм на Донбасі. Фактично він з самого початку створив цей рух, фінасування відбувалося зусиллями його людей, організація відбувалася його людьми, і цей позов зараз є інструментом аби вивести питання на новий рівень", - сказала Чорновол.

"Коли я проводжу з цього приводу прес-конференцію, насправді це мінімальний рівень підняття питання, коли я пишу стосовно цього звернення до СБУ чи ГПУ, це знову ж таки просто звернення депутатів. Рівень суду - це усе ж таки інший рівень, тому я доведу цю тему до кінця", - додала народний депутат.

Тетяна Чорновол також зазначила, що має свідків, готових розповісти про участь людей Іванющенка в сепаратистських рухах в Маріуполі на початку 2014 року.

"Вони можуть розповісти про настанови, як робити сепаратистські рухи в Маріуполі. Я впевнена, що фактів у мене достатньо, потрібно лише сприяння слідства", - резюмувала Чорновол.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua