Ті, хто провокують людей під стінами парламенту, хочуть знищити українську державу, - Андрій Парубій (відео)
середа, 28 лютого 2018, 12:05

Дії провокаторів, в тому числі і народних депутатів, які призвели до сутичок та поранень серед правоохоронців вчора під стінами українського парламенту, не допоможуть їм прийти до влади, а лише призведуть до руйнування держави.

Про це заявив Голова Верховної Ради, представник партії “Народний фронт” Андрій Парубій, виступаючи з парламентської трибуни.

Так, спікер категорично спростував інформацію, озвучену вчора у телеефірах деякими народними депутатами, про те, що нібито “вони звернулися до Голови Верховної Ради з тим, щоб він зустрівся з протестувальниками на вулиці, а він не вийшов і тому відбувся конфлікт”.

“У мене питання: де межа підлості і ницості цих людей? Жодна людина не підходила до мене, хоча, хочу наголосити, підхід до Голови Верховної Ради України є відкритий для кожного депутата”, - заявив він.

Андрій Парубій нагадав, що першим рішенням на своїй посаді він “відкрив вхід”, щоб кожен народний депутат, коли є нагальна необхідність, підійшов до Голови Верховної Ради і дав йому інформацію.

“Кожен може підійти у будь-який момент, а якщо хтось не може - підійміть руку в залі”, - звернувся спікер до парламентарів.

“Ці люди, які спровокували конфлікт, обдуривши і людей на вулиці в тому числі, вони не усвідомлюють однієї важливої речі: за цією підлістю і ницістю стоять покалічені хлопці. Це не просто наші воїни, це чиїсь діти, це чиїсь чоловіки, це чиїсь батьки”, - наголосив Голова Верховної Ради.

На його переконання, провокації та сутички, які сталися вчора під стінами українського парламенту та призвели до поранень серед правоохоронців, “не допоможуть їх ініціаторам прийти до влади, а лише призведуть до руйнування держави”.

“Ми не дозволимо того! Не дозволимо провокаторам знищити українську державу! Колеги, звертаюсь ще раз до всіх: думайте над своїми словами і над своїми вчинками, бо за нашими словами і вчинками стоять долі людей, в тому числі і захисників української держави, які стоять, зокрема, і біля Верховної Ради України. І я закликаю всіх виступаючих з цієї трибуни (трибуни ВР. – Ред.) не просто до правди, а до відповідальності. І я переконаний, що і суспільство дасть оцінку тим діям і тим словам”, - резюмував Андрій Парубій.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua