Ті, хто вчиняють антидержавницькі заколоти за кошти “банкірів” Януковича, мають постати перед судом, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 5 грудня 2017, 18:18

Усі особи, які вчиняють антидержавницькі заколоти за кошти “банкірів злочинної родини Януковича”, мають бути притягнуті до відповідальності та постати перед судом.

Про це заявив перший заступник керівника фракції “Народний фронт” Андрій Тетерук, звертаючись до Генерального прокурора України Юрія Луценка, який сьогодні представив у парламенті аудіо та відеодокази фінансування “протестних” акцій Саакашвілі “банкіром родини Януковича” Сергієм Курченком.

“З 2014 року наш парламент робить усе можливе, аби захистити нашу країну від збройної агресії Російської Федерації. В цій залі ми приймали не одне державницьке рішення, яке посилювало нашу країну. І ми розуміємо, хто головний ворог. Ворог сидить в Кремлі! Але також ми розуміємо, що він використовує усі можливі і неможливі заходи для того, щоб зруйнувати нашу державу. Але наша держава не здатна боротися на два фронти – на зовнішній та з внутрішніми ворогами”, - наголосив Андрій Тетерук.

У зв’язку з цим народний депутат звернувся до Генерального прокурора, Голови СБУ та Президента України “зробити усе можливе, взяти ситуацію під контроль, щоб усі ті, хто робить заколоти з очевидними доказами фінансування “банкірами злочинної родини Януковича”, у відкритий спосіб були притягнуті до відповідальності.

“Щоб судовий процес був зрозумілий всьому суспільству і всьому світові, і ми припинили воювати на два фронти. Внутрішні вороги мають сидіти за гратами!”, - заявив перший заступник керівника фракції “Народний фронт”.

У свою чергу Генеральний прокурор гарантував, що “усі судові процеси над Міхеїлом Саакашвілі будуть відкритими із дотриманням усіх процедур”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua