Тимчасова об’їзна дорога по трасі Одеса – Рені розвантажить рух транспорту, – Павло Унгурян
понеділок, 15 травня 2017, 14:16

Тимчасова об’їзна дорога по трасі Одеса – Рені розвантажить рух автотранспорту в цьому районі і дозволить водіям  авто економити власний час та гроші.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Павло Унгурян під час відкриття цієї дороги.

«Тепер рух автотранспорту в південних районах України розвантажено. Тож громадяни зможуть безперешкодно та без заторів  рухатися цією дорогою, доки ведуться капітальні ремонтні роботи мосту біля с. Паланка», - зазначили у прес-службі парламентаря.

«Важливо, що ми встигли побудувати  тимчасову об’їзду дорогу до початку літа, у рекордні 20 днів, тому що до цього часу об’їзд ремонтної ділянки проходив через район Затоки, що створювало багато заторів і ДТП. Ситуація могла лише погіршитися з початком  курортного сезону», - сказав Павло Унгурян.

За інформацією прес-служби, передбачається, що капітальний ремонт мосту біля с. Паланка, на який Урядом України було виділено 70 млн грн,  буде закінчений у вересні-жовтні цього року.

Тимчасова об’їзна дорога була організована через територію Республіки Молдова, яка після  перемовин з депутатською групою дружби у ВР надала Україні в оренду земельну ділянку в 1,2 га. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua