Тимошенко добивається дочасних парламентських виборів, аби привести до влади "Опозиційний блок", - Медуниця
п’ятниця, 13 травня 2016, 11:32

Юлія Тимошенко щосили прагне відправити країну на дочасні вибори, не зважаючи на те, що цим допоможе реваншу "Опозиційного блоку".

Про це заявив народний депутат, член фракції "Народний фронт" Олег Медуниця, коментуючи результати соціологічного дослідження Центру Разумкова.

Як свідчать дані дослідження, саме "Опозиційний блок" в разі проведення дочасних парламентських виборів отримав би найбільше: за нього готові проголосувати 9,2% серед усіх респондентів і 12,3% серед тих, хто має намір взяти участь у виборах.

За словами народного депутата, колишні "регіонали" вилізли на рейтингову гору саме через те, що популісти у парламенті не лише спричинили політичну кризу, але й продовжують розгойдувати ситуацію в країні.

"Юлія Володимирівна не зупиняється навіть перед відвертим очорненням своїх недавніх соратників, які жертвували своїми свободою та здоров’ям заради перемоги над режимом Януковича. А цим користаються проросійські реваншистські сили", - наголосив Медуниця.

"Опитування Центру Разумкова засвідчило, що "Батьківщина" помилково вважає себе лідером громадської підтримки. Вона лише четверта. То ж виникає логічне запитання: чи не "регіоналам" з "Опозиційного блоку" Юлія Тимошенко робить послугу? У неї є досвід створювати з ними парламентські "ширки". Відповідну угоду Тимошенко мала підписати з Януковичем у 2009 році.  От тільки, схоже, вона забула, чим це закінчується для країни та, зрештою, і для неї самої", - наголосив народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua