Тимошенко хоче просунути свою людину в КБ "Південне", - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 21 жовтня 2016, 14:03

Юлія Тимошенко та її політична сила "Батьківщина" нагнітають ситуацію щодо конкурсного відбору на призначення керівника КБ "Південне" через можливу матеріальну зацікавленість.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, виступаючи з парламентської трибуни.

"10 жовтня відбувся другий етап конкурсу на призначення голови КБ "Південне". Це надважливий етап відбору людини, що може очолити конструкторське бюро, яке повинне залишити Україну в космічному просторі, але, на жаль, деякі народні депутати своїм галасом дозволяли собі впливати на членів комісії, визначеної законом, яка прозоро проводить конкурс", - сказав Тетерук.

"Я хотів би спростувати ту брехню, яка лунає від другого номера  списку "Батьківщини" - пані Тимошенко, яка заявляє, що нібито пан Діхтярьов, який очолював КБ "Південне", був викинутий на вулицю", - заявив народний депутат.

"Насправді він є зараз головним конструктором, який брав участь у конкурсі, але він не хоче будувати ракети, він хоче пройти конкурс і стати гендиректором. Мабуть, для того, щоб захистити свій новий кишеньковий банк, через який він вивів 1,5 мільярди коштів та вимиває сотні мільйонів гривень у свої кишені. Може, це є головним мотивом, аби фракція "Батьківщина" в абсолютно незаконний спосіб руйнує відбір кандидатів, які могли б очолити конструкторське бюро?", - заявив Тетерук.

Народний депутат запевнив, що інформуватиме суспільство стосовно розвитку ситуації на підприємстві. 

"Я хочу, щоб ви були уважними, щоб ви слідкували, які заяви лунають. Щоб ви перевіряли і не давали себе вводити в оману, бо брехня - звичний спосіб ведення політичної боротьби для політиків старої формації", - резюмував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua