Тимошенко варто допомогти Україні перемогти у Стокгольмському арбітражі, а не займатися популізмом, – Максим Бурбак (відео)
понеділок, 16 травня 2016, 15:23

Лідеру «Батьківщини» варто було б більше зосередитись на допомозі Україні в суді проти Росії, а не підігравати представникам путінського режиму, заявив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, коментуючи заяву Тимошенко щодо кланової змови при голосуванні за Генерального прокурора.

«Бачимо, як керівник «Батьківщини» кожної неділі виступає на одному каналі, який асоціюють з Фірташем та Льовочкіним, і говорить за тими ж кальками, що й представники путінського режиму», - заявив Бурбак.

Голова фракції «Народний фронт» відповів також на заяву Тимошенко про нового Генпрокурора: «Можливо, Юлії Володимирівні хочеться, щоб прокурорська законсервована система працювала далі? Щоб ті ж прокурори залишалися на місцях, щоб позитивні зміни гальмувалися?», - підкреслив Голова фракції.

Він наголосив, що Юлії Тимошенко варто переключитись на допомогу українським адвокатам, які відстоюють інтереси України в Стокгольмському арбітражному суді у справі проти «Газпрому».

«Треба допомогти нашій державі в Стокгольмському арбітражі виграти позов проти «Газпрому» в сумі приблизно 50 млрд долів. Це два річних державних бюджети. Чому вона не хоче допомогти нашим адвокатам перемогти, розповівши як укладалися контракти в 2009 році, скільки і як було оплачено грошей, як це все було?», - зазначив Максим Бурбак.

«Сьогоднішня Погоджувальна рада вчергове показала, хто стоїть на яких позиціях. Знову бачимо, що «Батьківщина» перейшла в опозицію до всієї країни і намагається домогтися призначення позачергових парламентських, а потім і президентських виборів – апетити дуже великі», - заявив Голова фракції.

Максим Бурбак також наголосив, що «Народний фронт» буде відстоювати інтереси держави, сприяти розвитку та проведенню реформ.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua