Тимошенко вирішила публічно зізнатись у співпраці з Опоблоком, - Андрій Помазанов
вівторок, 5 квітня 2016, 18:09

Заява лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко про перехід в опозицію – публічне визнання співпраці з Опоблоком, яку "Батьківщина" веде впродовж останніх років.

Таку думку висловив представник фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов.

За його словами, в умовах нинішньої політичної нестабільності вихід "Батьківщини" з коаліційного процесу означає, що Тимошенко не готова працювати над вирішенням кризи.

"Нардепи від "Батьківщини" голосно обурювались ситуацією зі зміною Уряду, висували умови вступу до коаліції, пропонували ухвалити відверто популістські закони. А у підсумку, фактично, підтримали Опоблок, оголосивши про перехід в опозицію до демократичних сил", - відзначив він.

Народний депутат наголосив, що "Батьківщина" сьогодні активно розгойдує владний човен, аби зірвати створення більшості і домогтися проведення дочасних виборів.

"Цю ж мету переслідує і колишня Партія регіонів, яка разом з дочасними виборами домагається і проведення виборів на Донбасі", - зазначив Помазанов.

На його думку, Юлія Тимошенко розраховує поділити разом із Опоблоком місця у новому парламенті.

Андрій Помазанов також зауважив, що "Батьківщина" та Опоблок давно співпрацюють, однак, до недавнього часу намагались уникати публічного розголосу таких фактів.

"Можна згадати призначення одного із соратників Януковича - Михайла Цимбалюка - головою Львівського обласного осередку "Батьківщини", чи спільне голосування політсили Тимошенко і Опоблоку за Анжеліку Лабунську на посаду голови Житомирської облради. Та й Вілкула з обранням мером Кривого Рога ще у жовтні ледь не першою привітала місцева "Батьківщина". Юлія Тимошенко майже прописалася у підсумковій програмі "Подробності" на телеканалі "Інтер", який пов’язують з Фірташем і Льовочкіним", - наголосив парламентар.

Він підкреслив, що, прикриваючись гучними заявами про "проєвропейську" опозицію, "Батьківщина" продовжує співпрацювати із сумнівними кадрами часів Януковича.

"Політсила Тимошенко мала би бути зацікавленою в очищенні від одіозних політиків, натомість демонструє з ними дивовижну єдність", - наголосив Помазанов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua