Тимошенко взялася дискредитувати наших військових перед можливим наступом Росії, - Костянтин Матейченко
п’ятниця, 8 липня 2016, 14:29

Лідерка "Батьківщини" планомірно намагається дискредитувати українських військових.

Так представник фракції "Народний фронт" Костянтин Матейченко прокоментував різкі заяви Юлії Тимошенко на адресу народних депутатів-учасників АТО.

"Незрозуміло, з ким тепер бореться пані Тимошенко - з "корумпованою владою", чи вже з українськими військовиками. Вона не раз повторила заяву про "колишніх учасників АТО", які "навісили ордени" для "захисту корумпованого режиму". По-моєму, вона найбільше хоче очорнити учасників АТО. Надто - добровольців", - сказав він.

"Таке враження, що лідер "Батьківщини" розпочала цілеспрямовану кампанію з поступової дискредитації українських військових і добровольців, які зупинили російського агресора і сьогодні стримують його під градом мін і снарядів. І це логічно, враховуючи, що пані Тимошенко різко виступила проти оборони України на засіданні РНБО 27 лютого 2014 року", - наголосив Матейченко.

Народний депутат припускає, що дивна ворожість Юлії Тимошенко до української армії викликана ухваленням 7 липня низки важливих законопроектів, в тому числі й для потреб Збройних Сил та ветеранів АТО.

На його думку, зміна публічної позиції Тимошенко може бути скоординована з діями інших проросійських діячів і приурочена до ймовірного наступу ворога на Донбасі.

"Такі заяви лідера "Батьківщини" виглядають особливо дивними напередодні чергового літнього наступу російсько-терористичних військ. Зверніть увагу на заяви Віктора Медведчука: він постійно закликає Україну до упокорення і фактичної капітуляції. А тепер давня партнерка Медведчука Юлія Тимошенко заходить з іншого боку: дискредитує українську армію. Це все, що треба на внутрішньому фронті для послаблення України", - зауважив представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua