Тимошенко збрехала про начебто одностайну підтримку її законопроекту про офшори, - Голова комітету (відео)
середа, 18 травня 2016, 17:02

Заява лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко про начебто підтримку її законопроекту №4380 про податковий суверенітет України та офшорні компанії Комітетом з питань національної безпеки та оборони, "незважаючи на тиск президента", не відповідає дійсності.

Про це сьогодні на засіданні Комітету з питань національної безпеки та оборони заявив Голова комітету, народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський.

"Цим має займатись профільний комітет (податкової політики - ред.), щоб він визначився і направив законопроект до сесійної зали. Прямий ефір до цього часу іде, однак, виявляється, що Юлія Володимирівна вийшла за двері і заявила, що наш комітет беззастережно схвалив її законопроект, незважаючи на тиск президента", - сказав Пашинський.

"Я звертаюсь до секретаріату, журналістів, - це є перекручування рішення комітету. Вважаю заяву Юлії Тимошенко некоректною і прошу спростувати її", - наголосив він.

"Наш комітет не підтримав цей законопроект, він прийняв рішення направити його до податкового комітету і визначитися із його направленням до сесійної зали", - підкреслив Сергій Пашинський.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua