Тимошенко здала національні інтереси України на догоду Путіну, - Андрій Тетерук (відео)
п’ятниця, 9 червня 2017, 16:16

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко у 2009 році, намагаючись утриматись при владі, підписала з Росією газовий контракт, який Стокгольмський арбітражний суд визнав руйнівним для української економіки.

Про це заявив Перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в ефірі одного з телеканалів.

"Міжнародний суд чітко вказав, що справа не у внутрішніх образах з боку українських політиків – суд, до якого є стовідсоткова довіра, визнав, що цей контракт був руйнівним для економіки України", - наголосив він.

"Ми розуміємо, що екс-прем’єр Тимошенко, маніакально намагаючись у той час отримати владу, було готова здати національні інтереси кожного українця й створити такі умови, в яких кожний українець, станом на сьогодні, переплатив би майже тисячу доларів. Але їй було байдуже, бо вона готова була підписати з паном Путіним, своїм хазяїном, будь-який документ, аби отримати бажану владу", - додав народний депутат.

Представник "Народного фронту" підкреслив, що лідер "Батьківщини" здала національні інтереси України "на догоду своєму шефу Путіну", і таким чином намагалася отримати гроші на вибори.

"На щастя, вона не отримала цю владу", - зазначив він.

"І завдяки Уряду Яценюка, який першим звернувся до міжнародного суду і захистив державні інтереси, ми сьогодні маємо саме захист державних інтересів, а не власних політичних амбіцій", - наголосив Тетерук.

Він також нагадав, що під час російського вторгнення в Грузію у 2008 році парламентська фракція "Батьківщина" відмовилася визнати російську сторону агресором.

"Так само в 2014 році на засіданні РНБО вона знову вчергове здала національні інтереси України", - додав Андрій Тетерук.

"Всі ці події зафіксовано в історії. І тепер ми, озираючись, бачимо, хто і які амбіції ставив вище державних інтересів, і які отримав за це дивіденди, розраховуючись із Путіним Україною", - резюмував він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua