Треба негайно дати відповіді на питання, порушені в журналістському розслідуванні щодо «Укроборонпрому», – Сергій Пашинський (відео)
четвер, 28 лютого 2019, 14:26

Заступник керівника фракції «Народний фронт», Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський заявив про необхідність негайно дати відповіді на питання, порушені у журналістському розслідуванні щодо діяльності «Укроборонпрому».

Про це він сказав під час виступу з парламентської трибуни в четвер.

Народний депутат нагадав, що в парламенті наразі працює Тимчасова слідча комісія, яка займається розслідуванням фактів розкрадання армії в період з 2004 до 2017 року. За його словами, комісію було створено за ініціативи членів Комітету з питань національної безпеки та оборони.

«До цієї комісії парламентськими фракціями було делеговано своїх найфаховіших представників, комісія неодноразово збиралася, а за матеріалами її засідань уже порушено кілька кримінальних проваджень», – зазначив Пашинський.

«Враховуючи великий суспільний резонанс журналістського розслідування, комітет у четвер на своєму засіданні підтримав прийняття постанови, яке доручає комісії, що розслідує факти розкрадання у ЗСУ та підрив обороноздатності держави в період з 2004 по 2017 рік, розширити термін розслідування до 2018-2019 року», – наголосив представник «Народного фронту».

«Комітет з питань оборони та національної безпеки одноголосно підтримав дане рішення про затвердження даної постанови. Прийняття цієї постанови дасть нам можливість невідкладно дати відповідь суспільству, Верховній Раді та всім нам на нагальні питання, порушені в журналістському розслідуванні. Прошу підтримати дану постанову та вимагаю від комісії негайно почати свою роботу», – підсумував Сергій Пашинський.

Народні депутати підтримали проект постанови про невідкладне і неупереджене розслідування фактів, які оприлюднені у ЗМІ щодо «Укроборонпрому», 229 голосами.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua