Відбувся звіт за результатами перевірки фінансово-економічних показників найбільших державних компаній (відео)
п’ятниця, 18 березня 2016, 13:59

У п’ятницю, 18 березня, на позачерговому засіданні Уряду відбувся звіт Міністерства економіки, Державної аудиторської служби, Фонду державного майна, Державної фіскальної служби щодо результатів перевірки фінансово-економічних показників найбільших українських державних компаній, проведеної за дорученням Прем’єр-міністра України, лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка.

Глава Уряду підкреслив, що мета цієї перевірки – це навести лад в українських державних компаніях, «з'ясувати, хто працює ефективно, а хто ні».

«Ми зобов’язали всі державні компанії найняти міжнародний аудит для того, щоби підтвердити фінансову звітність. Ми зобов’язали всі державні компанії допустити Державну аудиторську службу до проведення ревізій», - підкреслив він.

Уряд, нагадав Прем’єр-міністр, кардинально змінив систему оплати праці для працівників державних компаній.

За результатами звіту Уряд «прийматиме рішення про те, як далі будуть працювати ці державні компанії і, основне, - з ким ці державні компанії будуть працювати», - наголосив Арсеній Яценюк, нагадавши, що кілька місяців тому Кабінет Міністрів прийняв рішення про те, що керівництво державних компаній повинно призначатися незалежним номінаційним комітетом.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua