Турчинов, Яценюк і Аваков – головні мішені Кремля
вівторок, 9 серпня 2016, 16:42

Аналіз листування резидента Кремля Марії Столярової та Леоніда Муравйова, які працювали на телеканалі "Інтер", зі своїми московськими кураторами та керівниками ДНР, виявив головні мішені російської пропаганди: Турчинов, Яценюк, Аваков, Княжицький та Пашинський.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Міністр внутрішніх справ, представник "Народного фронту" Арсен Аваков.

"Так, в серпні 2015 року, серед антиукраїнських замовлень, що отримали Столярова та Муравйов, було і завдання організувати хвилю чорного PRу проти низки українських політиків", - зазначив міністр.

"Першим у цьому "темнику" містився пакет брудних матеріалів на Секретаря РНБО Олександра Турчинова. Також в замовленні стоять прізвища з пакетом, скомпонованим російськими профі брудом, на екс-прем‘єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Голову Комітету ВРУ з питань культури і духовності Миколу Княжицького, Голову Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського та інших", - уточнив глава МВС.

Таким чином, на його думку, російські журналісти, які формували інформаційну політику "Інтера", виконували замовлення Кремля з інформаційного знищення тих, кого російське керівництво вважає своїми головними ворогами.

"З високою ймовірністю можна сказати, що подібні замовлення відпрацьовувались і іншими проросійськими засобами масової інформації, які й досі достатньо впевнено почувають себе в Україні", - додав Арсен Аваков.

При цьому він закликав Національну раду з питань телебачення та радіомовлення поставити та вирішити питання щодо ліцензування ТРК "Інтер": "Займіть позицію – не ховайтеся!" – наголосив Арсен Аваков.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua