У "Батьківщини" закінчилась масовка для проплачених акцій, - Андрій Помазанов (відео)
вівторок, 15 листопада 2016, 11:37

Рекрутери партії "Батьківщина", які в різних областях намагають набрати людей за гроші для участі в мітингах, зіткнулися з відмовою громадян брати участь в акціях з дестабілізації ситуації в країні.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов у понеділок в ефірі "5 каналу".

За його словами, на минулих вихідних представниками "Народного фронту" в Чернівецькій, Житомирській, Одеській та низці інших областей було зафіксовано як активісти партії "Батьківщина" збирали людей на мітинги біля Національного банку.

"Збирали, зокрема, представників профспілок та так званих ошуканих вкладників банків. Реальні ошукані вкладники, які влітку цього року були присутні на протестних акціях, найчастіше не хочуть знов їхати до Києва", - уточнив депутат.

Представник "Народного фронту" повідомив, що через це рекрутерам з "Батьківщини" доводиться наймати за гроші тих самих людей, що стояли на Антимайдані та вбивали майданівців.

"Цих людей, завдяки активістам "Народного фронту", було локалізовано, і зараз партія "Батьківщина" вже не знає, яким чином зібрати необхідну кількість людей і за які гроші це зробити – чи йти в офіси "Опозиційного блоку", чи офіси якихось олігархів", - зазначив Андрій Помазанов.

Він наголосив, що зараз завданням "Народного фронту" та всіх демократичних сил є забезпечення безпеки людей і в жодному разі не допускати провокацій, які можуть відбуватися під час проведення цих акцій.

За його словами, свої дії на дестабілізацію ситуації в Україні і проведення дострокових виборів спрямовують "Батьківщина", "Опозиційний блок", партія "регіонала" Мураєва та екс-голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі.

"Зараз немає ніякого сенсу проводити дострокові вибори, оскільки вони призведуть тільки до одного – приходу до влади більшої частини проросійськи налаштованих політичних сил та сил, які будуть налаштовані зовсім не на європейський вектор. Це будуть і "Опозиційний блок", і Юлія Тимошенко, яка вже довела свій абсолютно неєвропейський вектор, а також інші сили, які не будуть конструктивними в цьому парламенті. Маючи зараз російську агресію, ми повинні максимально втримати існуючий баланс сил та не допустити жодного розбалансування в державі і політикумі", - резюмував Андрій Помазанов.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua