У Білій Церкві за сприяння представника "НФ" зведено пішохідний перехід через залізницю (фоторепортаж)
четвер, 23 серпня 2018, 16:08

У Білій Церкві урочисто відкрито наземний перехід через залізницю, що поєднав Четвертий мікрорайон міста та вулицю Павліченко.

На цей обєкт містяни чекали з нетерпінням, адже роками змушені були на свій страх і ризик перетинати не обладнане для цього залізничне полотно. До вирішення цієї актуальної для білоцерківців проблеми долучився народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі. Саме він став ініціатором будівництва сучасного, а головне безпечного пішохідного переходу в зоні житлових масивів Білої Церкви.

"Відсьогодні містяни мають безпечний пішохідний перехід через залізницю. Його унікальність полягає у тому, що він поєднав у собі комплексний захист та вигоди для пішоходів - дорожні знаки безпеки, горизонтальну розмітку, світлову сигналізацію, спеціальні огородження лабіринтного типу, облаштування безбар’єрного проходу. Тож тепер білоцерківці безперешкодно, без зайвого ризику, можуть долати залізничні колії в цьому районі міста", - розповів парламентар.

Хвича Мепарішвілі повідомив, що будівництво переходу було здійснено ПАТ "Укрзалізниця", а організацію ремонту та облаштування підходів до колій взяло на себе місто. Він подякував усім причетним до зведення переходу за співпрацю та підтримку.

"Дякую всім, хто не словом а ділом долучився до вирішення проблемних питань міста, пов’язаних із функціонуванням залізниці. Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться вирішити й інші не менш важливі проблеми білоцерківської залізниці", - підкреслив представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua