У Бурштині за сприяння «Народного фронту» відбувся відкритий турнір з міні-футболу
понеділок, 18 вересня 2017, 18:18

16-17 вересня у м.Бурштин Івано-Франківської області відбулось святкування 463-ї річниці Дня міста.

До дня міста за сприяння голови Івано-Франківської обласної організації Політичної партії «Народний фронт», народного депутата України Володимира Шкварилюка? відділом у справах молоді і спорту Бурштинської міської ради (начальник відділу Козар Марія Степанівна) проводився відкритий турнір з міні-футболу між представниками комунальних підприємств, установ, організацій та депутатського корпусу м.Бурштин та с.Вигівка.

Нагородження переможців змагань проводив почесний гість свята - директор Департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України - Вірастюк Роман Ярославович. Грошові призи отримали команди-переможці: І місце - команда "Молодь Бурштина", ІІ місце - команда Державного пожежно-рятувального посту м.Бурштин, ІІІ місце - команда учасників АТО. Також заохочувальну премію вручено команді працівників відділу освіти і науки Бурштинської міської ради.

На урочистостях Роман Вірастюк у своєму виступі привітав усіх жителів Бурштина з Днем міста.

«Бурштин для мене, як представника Міністерства молоді та спорту, є центром для підготовки наших веслувальників адже на «буштинському каналі» фактично виріс дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан, який там проводив зимові етапи підготовки. Тому необхідно розвивати і збільшувати мережу спортивних закладів на місцях. Щоб батьки не зволікали і вели дітей у спортивні секції, що дасть шанс дітям у майбутньому, якщо не стати чемпіонами, то принаймні бути здоровими.» - наголосив Роман Вірастюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua