У державі розпочато невідворотні реформи, - Андрій Іванчук під час звіту Уряду (відео)
вівторок, 16 лютого 2016, 17:21

В усіх галузях економіки та сферах життя України розпочато невідворотні реформи, заявив голова Комітету з питань економічної політики, представник фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук, виступаючи у Парламенті під час звіту Уряду.

За його словами, саме таким був підсумок фахової та плідної дискусії на засіданні комітету, яке відбулося напередодні й тривало понад чотири години.

"Ми прийшли до висновку і майже одностайно проголосували за те, що цей рух не можна зупиняти", - зазначив Андрій Іванчук.

"Якщо ми зупинимось, не будемо рухатись шляхом реформування країни - Україна відкотиться назад. Ми втратимо наш історичний шанс", - додав він.

Іванчук також повідомив, що за підсумком засідання комітету було прийнято рішення на вимогу ст.228 Регламенту Верховної Ради запропонувати Парламенту взяти до відома звіт Кабінету Міністрів України про хід і виконання програми діяльності Уряду.

"Комітет з питань економічної політики вніс на розгляд Верховної Ради відповідний проект постанови. Прошу підтримати внесену комітетом постанову", - підсумував Андрій Іванчук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua