У Харкові склали присягу 800 нових патрульних поліцейських (відео)
субота, 26 вересня 2015, 12:11

У суботу, 26 вересня, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт»  Арсеній Яценюк разом із Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим взяли участь в церемонії складення присяги працівниками нової патрульної поліції Харкова. Сьогодні на вулиці міста вийдуть близько 800 нових патрульних.

Арсеній Яценюк зазначив, що нові поліцейські Харкова – це молоді люди, які прийняли для себе рішення змінювати країну: «Кожен із них раніше в житті займався зовсім іншими справами - хтось бізнесом, хтось навчанням, хтось працював у правоохоронній системі чи вчителював. Але вони зробили для себе вибір, захищати кожного харків'янина і служити українському народу. І змінити країну через те, щоб змінитися самостійно».

«Вони змінили своє життя для того, щоби кожен, хто ходить вулицями Харкова, був певен, що це безпечно, щоб кожна родина і дитина була під захистом нових українських поліцейських і отримала допомогу», - додав він.

Глава Уряду звернувся до всіх харків'ян допомогти новим патрульним поліцейським, «на яких ви будете покладатися, але які потребують вашої підтримки, щоби дати їм можливість себе зреалізувати»: «На їхні молоді плечі надто багато зараз впало. Навіть не кожен з них ще усвідомлює, яка велика і висока відповідальність на них. Ця відповідальність - виправдати віру і довіру, які кожен з вас має по відношенню до нового поліцейського. Певен, що ви їх підтримаєте. Певен, що нова харківська поліція виправдає довіру кожного жителя міста».

Арсеній Яценюк звернувся до батьків нових харківських поліцейських: «У вас чудові діти. Ви повинні ними пишатися. Це найкраще, що є в України – ваші діти, наша молодь - це наше майбутнє. Хочу сказати слова подяки за те, що ви виховали таких дітей, які будуть служити народу України. Вони будуть формувати і нову українську поліцію, і нові суди, і далі будуть будувати нову країну».

«Вітаю Харків з новою харківською поліцією. Я вітаю Україну з тим, що ми змінюємося. І ми обов’язково разом переможемо», - сказав Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua