У Києві розпочався з’їзд "Народного фронту"
субота, 2 лютого 2019, 12:18

Сьогодні у Києві розпочався з’їзд Політичної партії "Народний фронт". На з'їзді буде обговорюватися, зокрема, питання участі у майбутніх виборах Президента України.

У з'їзді беруть участь лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк, Секретар РНБО Олександр Турчинов, Голова Верховної Ради Андрій Парубій, народні депутати на чолі з керівником фракції НФ Максимом Бурбаком, керівники обласних партійних організацій і делегати з усіх регіонів України.

Крім того, у залі присутній Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Також у з'їзді беруть участь члени уряду від "Народного фронту": міністр МВС Арсен Аваков, міністр юстиції Павло Петренко, міністр освіти Лілія Гриневич, міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр екології Остап Семерак, міністр молоді і спорту Ігор Жданов, віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.

У залі знаходяться представники дипломатичних місій, духовенства, учасники АТО.

Відкриваючи з’їзд, лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк привітав однопартійців: "Дорога моя сильна команда для складних часів! Ми дійсно сильні. Я радий вітати вас на нашому з'їзді. Я радий вітати нашу потужну відповідальну політичну сім'ю найкращої, найсильнішої партії в Україні – Політичної партії "Народний фронт". 

Пряму трансляцію з’їзду можна переглянути на YouTube.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua