У Києві за участі 50 атлетів-ветеранів АТО пройшов фінал «Ігор героїв» (фоторепортаж)
понеділок, 26 грудня 2016, 13:08

У столичному Палаці Спорту пройшов фінал турніру «Ігри героїв», що відбувся у рамках Всеукраїнського фестивалю, спрямованого на вшанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність держави.

Турнір, ініційований громадською кампанією «Спільна перемога», проводився під егідою Мінмолодьспорту у вигляді змагань з кросфіту. Його попередні відбіркові етапи раніше пройшли у кількох українських містах: Києві, Харкові, Дніпрі, Миколаєві та Львові.

Як зазначив міністр молоді та спорту, представник партії «Народний фронт» Ігор Жданов, незважаючи на змагальну складову, даний проект має на меті показати незламну силу волі та міцність духу українських воїнів

«Я хотів би вклонитися учасникам змагань і подякувати за приклад, який вони подають нашій молоді. Кожен з вас показує як можна здолати важкі випробування через волю, нестримну енергію, боротьбу, інколи можливо навіть з собою. Низький уклін кожному з наших ветеранів за те, що не здаються, продовжують жити, боротися, надихати інших!», - наголосив міністр під час урочистої частини відкриття заходу.

Він також висловив вдячність громадській ініціативі «Спільна перемога», волонтерам, спонсорам і меценатам та підкреслив, що Мінмолодьспорту й надалі буде підтримувати подібні національно-патріотичні заходи.

Ігор Жданов також розповів, що нещодавно повернувся зі Сходу, де передав одному з батальйонів Збройних Сил України волонтерську допомогу та вітання зі святом Святого Миколая.

«Хочу запевнити, що ситуація із забезпеченням нашого війська покращилася. Та головне, що в наших бійців є незламний дух, який веде нас до перемог. Лише разом ми, українська нація, будемо сильними і ми переможемо агресора», - підкреслив міністр.

У фінальних змаганнях «Ігор Героїв» взяли участь близько 50 атлетів ветеранів АТО, які отримали поранення та інвалідність в ході бойових дій.

Змагалися спортсмени у чотирьох категоріях: перша - атлети на протезах, у другій категорії брали участь бійці з пораненнями, третя та четверта категорія командний залік, у якому взяли участь бійці на колясках та атлети на протезах.

Виконуючи комплекс фітнес-вправ на тренажерах та зі спортивними снарядами, учасники продемонстрували високу фізичну підготовку та витривалість.

Наснаги їм додавали щирі оплески та підтримка повного залу глядачів.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua