У Києві запрацював перший сервісний центр МВС нового зразка (фото, відео)
вівторок, 12 липня 2016, 13:17

Перший сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України відкрився у Києві сьогодні. Відтепер громадяни зможуть отримати більше 300 послуг та витрачатимуть на це від 20 хвилин до двох годин.

Серед основних переваг – сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісний центр надаватиме платні та безоплатні послуги, що належать до компетенції міністерства. Наступні сервісні центри планується відкрити у Харкові, Дніпропетровську, Маріуполі та Львові.

«Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху реформи сервісних центрів МВС. Наша мета – надавати сучасний якісний сервіс без корупції: відкриті офіси, максимальне використання онлайн-послуг без участі чиновника, а також моніторинг роботи працівників та зворотній зв'язок», – зазначив міністр МВС, представник «Народного фронту» Арсен Аваков.

За його словами, при підготовці велика увага також приділялася мотивації та навчанню співробітників.

«Ми відібрали найкращих. Конкурс у Києві складав 43 претендента на місце. Провели стажування, як для новачків, так і досвідчених співробітників», – розповів глава МВС.

Арсен Аваков додав, що 74% співробітників першого сервісного центру нового зразка мають вищу освіту, а 13% – не одну.

«Я розраховую, що усі незабаром відчують, як змінюється ситуація на краще.  Забудьте про старі МРЕВ. Головний пріоритет нового сервісу – комфорт та зручність для клієнта», – сказав очільник відомства.

Сервісний центр нового зразка технічно обладнаний та забезпечений усіма видами зв’язку, що дозволяє оперативно надавати максимальний спектр послуг. Серед основних – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів. Сервісний центр також прийматиме заяви на виготовлення номерних знаків. Згодом, після відповідних змін законодавчої бази, в сервісних центрах будуть оформлювати дозволи на зброю.

Заплановано, що наступні сервісні центри нового зразка будуть відкриті у Львові, Харкові та Дніпропетровську, а потім і по всій країні.

 

Адреса сервісного центру у Києві: вул. Павла Усенка, 8.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua