У Кропивницькому масовим пробігом по місту закрили велосезон (фоторепортаж)
понеділок, 5 листопада 2018, 16:18

За ініціативи народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова масовим пробігом по місту у першу неділю листопада в Кропивницькому закрили велосезон.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

У недільний ранок на фортечних валах зібралися більше тисячі любителів двоколісних різного віку. Пройшовши відповідний інструктаж, перед стартом до учасників велопробігу звернувся організатор спортивного заходу народний депутат України Олександр Горбунов.

"Щороку ми проводимо такі масові заходи для того, щоб привернути увагу до проблеми відсутності велодоріжок у нашому місті. Проте, незважаючи на це, ми не припиняємо збиратись багатотисячною армією велолюбителів. Можна сміливо сказати, що це став уже свого роду такий сімейний захід. Мені дуже приємно, що на велодні люди приїздять цілими сім'ями, і наша нація стає здоровішою", – зазначив у вітальному слові Олександр Горбунов.

Опісля учасники вишикувалися у колону та рушили головними вулиця Кропивницького. На площі перед навчальним закладом учасники поклали свої велосипеди та сфотографувалися на фоні 15-ти метрового прапора України.

По цьому маршруту, який складає майже 14 кілометрів, велолюбителі їздять уже декілька років поспіль. Після завершення велопробігу на Козачому острові на усіх присутніх чекала польова кухня.

За підтримки народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова у Кропивницькому вже не перший рік проходять спортивні заходи, які пропагують здоровий спосіб життя. Так, 6 жовтня в обласному центрі стартував другий сезон проекту "Спортивне місто – здорова нація", аналогів якому немає в Україні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua