У Кропивницькому відбувся Перший молитовний сніданок (фоторепортаж)
неділя, 17 березня 2019, 15:06

За ініціативи народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова у Кропивницькому відбувся Перший молитовний сніданок.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

 

Захід  обєднав у спільній молитві за владу, дітей та мир півтори сотні людей, які мають різні віросповідання, професії, життєві та політичні погляди.

Почесними гостями молитовного сніданку стали державні управлінці, керівники правоохоронних органів, військовослужбовці, громадські діячі, представники бізнесу, медики, діячі культури, представники одинадцяти релігійних конфесій.

"Ціль, яку ми ставили перед собою, – це можливість дати нашому суспільству, яке надірване політичними емоціями та амбіціями, зрозуміти, що світ єдиний. І треба об’єднуватись не навколо власних амбіцій та ідолів, а навколо Бога. Кожному, хто не бачиться щодня і має певні протиріччя, за спільним столом треба знайти рішення проблем, а молитва у цьому усім нам допоможе. Усі повинні зрозуміти, що місто та країна повинні бути єдиними, а світ один для всіх. Я думаю, що це момент істини і можливість подумати кожному з нас над тим, що буде завтра", – заявив Олександр Горбунов.

Також до учасників молитовного сніданку звернулися військовослужбовці 3-го полку спецпризначення імені Князя Святослава Хороброго.

"Там, на сході України, де зараз йде війна, молитва присутня щодня. У 2014 році, коли вона лише почалась, наші добровольці не мали ні військової форми, ні бронежилетів, але мали з собою молитву, яка усіх нас оберігала. З нами Бог, з нами Україна" зазначив боєць Вадим Довгорук.

Завершили захід спільною молитвою девяти представників церков і релігійних організацій та виконанням церковного гімну "Боже великий, єдиний, нам Україну храни".

За словами Олександра Горбунова, оргкомітет має намір зробити Молитовні сніданки традиційними та проводити їх у Кропивницькому щороку.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua