У Кропивницькому відсвяткували річницю створення "Університету третього віку "Натхнення" (фото)
субота, 9 червня 2018, 14:14

У Кропивницькому відбулося святкування річниці створення ГО "Університет третього віку "Натхнення" для людей поважного віку, в якому взяв участь народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Горбунов.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

"Вчитися потрібно все життя і ніколи, ніколи не дивитись на вік у паспорті - нехай його перевіряють прикордонники та інші служби. Саме такий висновок я зробив після зустрічі і спілкування з керівником "Університету третього віку "Натхнення" Фаіною Позняковою. Ваша робота заслуговує дійсно великої поваги і захвату. Зібрати під одним дахом стільки однодумців потрібно мати неабиякий талант. Дорогі друзі, ще раз з річницею вас, і нехай надалі університет стрімко розвивається, поповнюється новими студентами і дивує новими успішними проектами", – зазначив у привітанні Олександр Горбунов.

 

Студенти закладу мають нагоду вивчати або вдосконалювати свої знання з економіки, права, психології, комп'ютерної грамотності тощо. Навчання в університеті проходить за різними методиками: інформаційні цикли лекцій, семінари, диспути, колажі, творчі роботи, сценки-діалоги, екскурсії, а також зустрічі з фахівцями галузей охорони здоров’я, права, політики, спеціалістами управління регіональної адміністрації, практикуми, тренінги. Програми в складі курсів можуть змінюватися залежно від інтересів слухачів та складу вчителів.

Організатори влаштували яскраву концертну програму – з подарунками та сюрпризами.

Університет для людей поважного віку створено для пенсіонерів з метою їх соціальної адаптації та підтримки ініціатив. Цей проект дає людям можливість отримати додаткову освіту абсолютно безкоштовно. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua