У Кропивницькому завдяки Олександру Горбунову впорядковують кладовище
понеділок, 3 грудня 2018, 14:39

У Кропивницькому тривають роботи по впорядкуванню Масляниківського кладовища. Роботи виконують за кошти Державного бюджету, які були направлені за сприяння народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова.

Про це повідомили у прес-службі Кіровоградської обласної організації партії.

За інформацією прес-служби, нині на цвинтарі капітально відремонтували покриття проїздів та пішохідних доріжок. За словами народного депутата, спочатку планувалося привести до ладу три кладовища у місті. Окрім Масляниківського ще Далекосхідне та Лелеківське. Однак, порадившись із громадою міста, в якості експерименту вирішили розпочати саме з Масляниківського.

"Як ми ставимось до пам’яті наших рідних та близьких - так і діти наші будуть ставитись до нас. Взагалі я вважаю, що ставлення до пам’яті чи не найбільш яскраво показує різницю між цивілізацією та безкультур’ям. Якщо мені не зраджує пам’ять, то за всі часи незалежності ніхто не повертався до цієї теми у нашому місті. Погодьтесь, що той стан, в якому кладовища зараз знаходяться, бажає кращого. Чи потрібно приводити до ладу у нашому місті кладовища - я вирішив порадитись з містянами, аби почути їхню думку", – зазначив Олександр Горбунов.

"Частина людей висловилася, що більше потрібно робити для живих, інші ж погоджувалися зі мною. Тому в якості експерименту ми вирішили розпочати з Масляниківського кладовища, щоб подивитись, як це буде сприйнято громадою. Зараз вже виконано приблизно половину робіт. Завершення буде весною. Але вже зараз я чую відгуки, що справа, яка розпочата, – дуже потрібна і привернула до себе неабияку увагу", – додав він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua