У Кропивницькому завершився третій сезон проекту "Спортивне місто - здорова нація" (фото)
понеділок, 27 травня 2019, 18:11

У Кропивницькому завершився третій сезон проекту "Спортивне місто – здорова нація", аналогів якому немає в Україні, започаткований з ініціативи народного депутата фракції "Народний фронт" Олександра Горбунова.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, третій раз поспіль переможцями проекту стала команда школи №17.

"Все дуже круто, я вдячний нашим дітям, які не покладаючи сил тренувалися у залі зранку до вечора, батькам, які приходили після роботи, адміністрації закладу, яка постійно цікавилася нашими справами, своїй сім'ї, нашим уболівальникам. Спасибі усім, мене просто переповнюють неймовірні емоції",  прокоментував учитель фізкультури НВО №17 Олег Білобабченко.

Переможець змагань отримав  200 тисяч гривень, срібний призер – 100 тисяч, команда, яка посіла третє місце, здобула  50 тисяч, приз за четверте місце склав 20 тисяч гривень. Також всі команди отримали  подарунки від партнерів та спонсорів.

 

"У мене дійсно не вистачає слів, щоб описати всі ті емоції, які вирували сьогодні на фіналі проекту "Спортивне місто – здорова нація". Команди показали неймовірний результат, пройшли важкий шлях тренувань та випробувань. І це все було недаремно!" – зазначив Олександр Горбунов.

"Коли з’являється конкуренція для участі в змаганнях, коли іде боротьба за відстоювання честі своєї шкільної сім’ї – це, мабуть, найкращий результат для нашого проекту.  Вже 15 міст України впроваджують проект "Спортивне місто – здорова нація" в життя! А з кожним етапом змагань наш Кропивницький стає згуртованішим, дружнішим та спортивнішим. Я щиро вітаю з третьою перемогою команду НВО №17, з зайнятим другим місцем команду ЗОШ №4, бронзових призерів НВО №25 та команду НВО "Мрія" за здобуте четверте місце. Дякую усім вам за участь і волю до перемоги!", – підсумував ініціатор проекту.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua