У львівській дитячій лікарні за сприяння Михайла Хміля встановлять нові ліфти
середа, 25 жовтня 2017, 11:05

За наполяганням народного депутата фракції «Народний фронт» Михайла Хміля у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі встановлять нові ліфти за 2,5 мільйони гривень.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації.

«Ліфти лікарні, яка надає висококваліфіковану допомогу дітям із Львівської та інших областей Західної України, часто виходять із ладу, оскільки термін їхньої експлуатації уже скінчився. Внаслідок поломки ліфтів у лікарні можуть виникнути серйозні проблеми із транспортуванням хворих діток, які потребують обстеження у відділеннях на різних поверхах центру або потребують негайного транспортування у відділення інтенсивної терапії та анестезіології», – зазначив депутат.

За його словами, кошти в обсязі 2,5 мільйонів гривень, будуть виділені із державного бюджету в рамках субвенції на соціально-економічний розвиток регіону.

Також за сприяння Михайла Хміля, ще 2 мільйони гривень буде виділено за рахунок цієї ж субвенції на низку об’єктів Радехівського району Львівщини, зокрема, на оснащення комп’ютерного класу Радехівської спеціалізованої середньої школи з поглибленим вивченням іноземних мов, закупівлю обладнання та інвентаря для Радехівської районної бібліотеки для дітей та на закупівлю обладнання для комунального підприємства «Телестудія Радехів».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua