У Львівському дитячому медцентрі за сприяння Михайла Хміля встановили нові ліфти
четвер, 29 березня 2018, 14:07

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі встановили новенькі ліфти українського виробництва «Ліфт-Еко». Кошти в обсязі 2,5 мільйонів гривень було виділено з державного бюджету в рамках субвенції на соціально-економічний розвиток регіону завдяки зусиллям народного депутата фракції «Народний фронт».

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації в четвер, 29 березня.

Як зазначила директор департаменту охорони здоровя Львівської ОДА Ірина Микичак, після двох років безуспішних пошуків фінансування, безрезультатних спроб грантів, проектів нарешті вдалося залучити кошти.

«Тому не шкодуємо слів вдячності народному депутату України Михайлу Хмілю за допомогу. Михайло почув, дуже оперативно оцінив важливість проблеми і особисто проконтролював увесь шлях надходження коштів з державного бюджету для встановлення двох нових лікарняних ліфтів у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр. Тут лікуються діти з дуже важкою патологією. Для цієї клініки питання безпеки, доступності і комфорту вкрай важливі», наголосила Ірина Микичак.

Відтак вперше, за її словами, обласні медичні заклади у 2018 році приступлять до встановлення нових ліфтів.

«Питання ліфтів у лікарнях стоїть дуже гостро, оскільки вони старі і часто виходять із ладу. Центр, в якому ми випробували нові ліфти, сьогодні надає висококваліфіковану допомогу дітям із Львівської та інших областей Західної України, і нам було важливо, аби тут не виникали проблеми із транспортуванням хворих діток, які потребують обстеження у відділеннях на різних поверхах або потребують негайного транспортування у відділення інтенсивної терапії. Радий, що процес розпочався і впевнений, що спільними зусиллями ми можемо робити наші лікарні, справді, безпечними», зазначив Михайло Хміль.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua