У Миколаєві презентовано унікальний для України пілотний проект працевлаштування «Profi-Старт»
понеділок, 15 лютого 2016, 11:48

Депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Тарас Кремінь презентував унікальний для Миколаївщини та України пілотний проект працевлаштування «Profi-Старт», повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації «Народний фронт» у понеділок, 15 лютого.

За інформацією прес-служби, проект було презентовано під час заходу «Зайнятість молоді: ресурси та перспективи» у Миколаївському обласному центрі зайнятості.

Презентуючи пілотний проект, представник «Народного фронту» пояснив: «Він полягає у тому, щоб максимально зібрати базу даних із резюме наших молодих випускників або випускників на майбутнє, з тим, щоб оперативно їх опрацювати і знайти відповідні вакансії на Миколаївському ринку праці, а, можливо, і за межами нашої області, а, можливо, і України».

«Я вважаю, що ті кjмпанії, які, сьогодні виявили бажання протягнути руку допомоги нашій молоді – це компанії, які інвестують в майбутнє. Які зацікавлені у тому, щоб робочі руки і золоті мізки залишалися в Україні, що підвищувалася наша, не тільки військова, а економічна обороноздатність», - наголосив Тарас Кремінь.

Він також окремо зупинився на перспективах працевлаштування та економічного розвитку у різних галузях Миколаївської області.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua