У НАБУ особисте несприйняття Омеляна, - Павло Пинзеник (відео)
п’ятниця, 14 вересня 2018, 11:46

За кілька років своєї роботи Національне антикорупційне бюро, на жаль, продемонструвало, що більшість ініційованих ним кримінальних проваджень є абсолютно політично вмотивованими.

Про це в інтерв’ю журналістам заявив представник фракції "Народний фронт", в.о. голови Регламентного комітету Верховної Ради Павло Пинзеник, який прийшов до суду підтримати міністра інфраструктури, представника "Народного фронту" Володимира Омеляна.

Він зазначив, що в нього є особистий досвід роботи з представниками Національного антикорупційного бюро, зокрема в питаннях розслідування ними кримінальних проваджень за статтями, що передбачають кримінальну відповідальність за незаконне збагачення, недостовірне декларування тощо.

"Моє чітке переконання: за декілька років роботи НАБУ практично в кожному випадку – це абсолютно політизований процес", - заявив він.

"У випадку з Омеляном він і сам це підтверджує. У НАБУ виникло, скажімо так, особисте несприйняття його позиції у зв’язку з тим, що він з’явився в судовому процесі над іншим нашим колегою Миколою Мартиненком, коли обирався запобіжний захід щодо нього, і висловив готовність взяти його на поруки. Національне антикорупційне бюро в особі його керівництва, на жаль, приймає подібні речі дуже особисто, переводить їх на рівень особистих образ і роками намагається щось знайти на людину, яка їм особисто не подобається. Як на мене, це м’яко кажучи, неконструктивно", - пояснив Павло Пинзеник.

Народний депутат переконаний, що міністр Володимир Омелян доведе свою правоту.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua